Om Transmediaweek.org

I Norge finnes det over 30 banker som tilbyr forbrukslån, eller lignende kredittprodukter som ikke krever sikkerhet. De aller fleste selskapene som fokuserer spesielt på dette markedet, er etablerte i de siste årene. Dette fordi markedet for forbrukerfinansiering øker kraftig. Sparebankene har også kastet seg på bølgen, og tilbyr både sikrede og usikrede lån til forbruk. Totalt har derfor låntakere et utvalg av lånetilbud som er uten sidestykke i omfang.

Da blir det vanskelig å holde oversikt. Å finne det billigste lånet er ikke like enkelt som den gangen da alle gikk til den lokale sparebanken, eller til DNB og Nordea.

Den biten har vi tenkt å gjøre noe med. Her vil du finne informasjon og tips om alt som har med forbrukslån og kreditter å gjøre. Fra du leverer søknad, til du har betalt tilbake hele gjelden. Målet er å hjelpe leserne våre med å ta de riktige valgene. Lån koster penger, og det er om å gjøre å redusere kostnadene på alle steder der det er mulig.

Samtlige tekster skrives av oss tre som driver nettsiden. Vi har erfaring fra begge sider av lånemarkedet. Det vil si som ansatte i ulike finansieringsselskap, og som låntakere. Du kan sende inn spørsmål eller forslag i kontaktskjemaet, og vi vil svare så snart vi kan.